Logo de Wardborg

Book, Bios & Bites

Deel dit bericht op socialmedia

Facebook
X
Pinterest

Gun jezelf een avondje uit!

In huiskamersetting verzorgt De Wardborg in samenwerking met de Bibliotheek een boekverfilming met vooraf een buffetje van “Ons Lagerhuys” uit Garderen. Na afloop is er ruimte om na te praten onder het genot van een drankje.

De film die we deze keer draaien is “Me before You” van Yoyo Moyes.

In januari staan in de Bibliotheek De Wardborg de boeken van Jojo Moyes in het zonnetje.

De geliefde boeken hebben bij veel lezers na het uitbrengen van de film ” Voor jou” de aandacht gekregen die ze verdienen.

Elke bekende schrijver heeft wel zo’n boek dat er echt uitspringt. Bij Jojo Moyes is dat haar roman ‘Voor jou‘. Het is een bijzonder boek waarin we het verhaal lezen van Louisa en Will. Louisa heeft een beperkt leventje, ze woont nog bij haar ouders en werkt bij een café om de hoek. Ze is wel tevreden met hoe alles gaat. Will is vanaf zijn nek verlamd en ziet nog maar één uitweg. Hij is alles verloren en heeft bovendien veel pijn. Als Louisa haar baan kwijtraakt, gaat ze Will verzorgen. Ze blijken echte tegenpolen te zijn en dat zorgt voor heel wat spanningen. Maar als Louisa erachter komt wat het plan van Will is, dan wil ze dat koste wat het kost voorkomen. Dat valt echter niet mee, als je het liefste maar vasthoudt aan je vertrouwde leventje.

Bibliotheek De Wardborg heeft drie exemplaren van het boek in bezit; deze kun je lenen of reserveren tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Naast het buffet en de film staat er in de pauze weer een heerlijk toetje voor je klaar.

Wees welkom en reserveer vast een plekje.

Activiteiten agenda

Bedankt voor je inschrijving

Het contact fomulier is met succes verzonden.