Vr Mei.12 Kids Movie Night

vr 12 mei 2023

Aanvang 18:00 uur

De Wardborg

€ 7,00 (incl KidsMovie Menu vooraf)

Maximaal 30 bezoekers

12+ jaar

vr 12 mei 2023

Captain Marvel (2019)

In ‘Captain Marvel’ maken we kennis met Carol Danvers (Oscarwinnares Brie Larson). Carol maakt onderdeel uit van het leger van een buitenaards ras dat op de drempel staat van een galactische oorlog met een ander ras.

Onder supervisie van Yon-Rogg (een bijzonder charismatische Jude Law) ondernemen ze een missie om enkele rebellenleiders te elimineren. Het mag geen verrassing heten dat deze missie jammerlijk mislukt, waardoor Carol eerst in handen van het vijandelijke kamp belandt, onder leiding van de ogenschijnlijk kwade Talos (Ben Mendelsohn), waarna ze na een ontsnappingspoging onverhoopt koers zet richting aarde.

Aldaar komt ze na enkele omzwervingen in contact met een jonge Nick Fury (omdat ‘Captain Marvel’ zich in de jaren negentig afspeelt moest vertolker Samuel L. Jackson aanzienlijk jonger worden ‘gemaakt’). Aangezien Carol vermoedt dat ze meer met de aarde heeft dan in eerste instantie verondersteld, en daarnaast ook nog eens kampt met geheugenverlies, gaat ze samen met Fury op zoek naar haar eigen geschiedenis én de mysterieuze dr. Wendy Lawson (de altijd geweldige Annette Bening).

Bron: CineMagazine

 

Bron: Disney

Misschien vind je dit ook leuk…

Vr Jan.27 Filmhuis De Wardborg

Vr Jan.27 Filmhuis De Wardborg

Into the Wild Filmhuis De Wardborg opent dit jaar met de prachtige Amerikaanse biografische dramafilm Into the Wild...

Vr Jan.27 KrantCafé

Vr Jan.27 KrantCafé

Welkom in het "Grand" KrantCafé! In Januari en Februari organiseert De Wardborg weer het KrantCafé. Kom elke...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest