Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Body Flow

juli 2 @ 10:45 - 11:45

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

€8,00
aint no joke

In de les Body Flow vrijdag 10.45 – 11.45 georganiseerd door Ain’t no Joke, worden Yoga- & Pilates-elementen gecombineerd en werken we aan lichaamskracht, flexibiliteit én ontspanning. De perfecte combinatie voor een goede balans tussen lichaam en geest!

De kosten van een les van 60 minuten zijn €8,-. Het betalen gaat per cursusperiode, maar je hebt ook de mogelijkheid om per losse les te betalen. Je krijgt korting wanneer je meer dan 1 les in de week volgt. Graag geef ik jullie hier persoonlijk nog wat meer informatie over????.

Joke heeft als vooropleiding de Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam afgerond. Aansluitend volgde ze de HBO-opleiding musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Via deze opleiding heeft Joke al diverse theaterervaringen opgedaan. In haar afstudeerjaar heeft ze als stage meegespeeld in de musical Robin Hood van Studio 100 in Vlaanderen en heeft ze met haar eigen voorstelling Step Up The Musical op de planken gestaan. Hierna was het tijd om die andere droom te verwezenlijken: het oprichten van een eigen dansschool! Met inmiddels 125 leden kunnen we vaststellen dat dit een waar succes is.

Ik hoop jullie te zien op vrijdag, er is een gratis proefperiode van 3 weken!

Groetjes Joke

Gegevens

Datum:
juli 2
Tijd:
10:45 - 11:45
Kosten:
€8,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Ain’t No Joke
E-mail:
info@dewardborg.nl

Overige informatie

Aanmelden
Bekijk de site van Evenement

Locatie

Sportzaal
Koningsweg 27
Garderen, Gelderland 3886 AV Nederland
+ Google Maps

Adres

Koningsweg 27

3886 KC Garderen

Contact

   info@dewardborg.nl