Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kids dance gaat nog niet beginnen maar wil wel van start dus meld je aan!

juni 24 @ 17:00 - 18:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

€8,00
aint no joke

De danslessen voor kinderen van Ain’t No Joke komen nu ook naar Garderen.

5 t/m 12 jaar donderdag 17.00-18.00 

De danslessen voor de kindergroepen zullen bestaan uit het spelenderwijs eigen maken van dans en muziek. Opwarm spellen als ‘De Stopdans’ zullen elke les worden gespeeld en er worden heuse choreografieën aangeleerd!

De muziek knalt uit de speakers en de voetjes gaan van de vloer! Er wordt veel gelachen, maar er wordt vooral veel geleerd en conditie opgebouwd.

De kosten van een les van 60 minuten zijn €8,-. Het betalen gaat per cursusperiode, maar je hebt ook de mogelijkheid om per losse les te betalen. Ook krijgen broertjes/zusjes €1,- korting per les. Deze korting krijg je ook wanneer je meer dan 1 les in de week volgt. Graag geef ik jullie hier persoonlijk nog wat meer informatie over????.

Joke heeft als vooropleiding de Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam afgerond. Aansluitend volgde ze de HBO-opleiding musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Via deze opleiding heeft Joke al diverse theaterervaringen opgedaan. In haar afstudeerjaar heeft ze als stage meegespeeld in de musical Robin Hood van Studio 100 in Vlaanderen en heeft ze met haar eigen voorstelling Step Up The Musical op de planken gestaan. Hierna was het tijd om die andere droom te verwezenlijken: het oprichten van een eigen dansschool! Met inmiddels 125 leden kunnen we vaststellen dat dit een waar succes is.

Ik hoop jullie te zien vanaf 10 september op de donderdag. Er is in september een periode van 3 weken gratis proeflessen. Meld je aan

Groetjes Joke

Gegevens

Datum:
juni 24
Tijd:
17:00 - 18:00
Kosten:
€8,00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Ain’t No Joke
E-mail:
info@dewardborg.nl

Overige informatie

Aanmelden
Bekijk de site van Evenement

Locatie

Sportzaal
Koningsweg 27
Garderen, Gelderland 3886 AV Nederland
+ Google Maps

Adres

Koningsweg 27

3886 KC Garderen

Contact

   info@dewardborg.nl