Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fysical Fit

juni 23 @ 19:30 - 20:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

€8.00
aint no joke

De danslessen van Ain’t No Joke vinden sinds 2012 plaats in Uddel en komen nu ook naar Garderen! Kinderen en volwassenen zijn welkom om er elke les weer een feestje van te maken De muziek knalt uit de speakers en de voetjes gaan van de vloer! Er wordt veel gelachen, maar er wordt vooral veel geleerd en conditie opgebouwd. Interesse? Meld je aan voor een gratis proefles of neem eens een kijkje bij Ain’t No Joke.

 

Joke heeft als vooropleiding de Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam afgerond. Aansluitend volgde ze de HBO-opleiding musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Via deze opleiding heeft Joke al diverse theaterervaringen opgedaan. In haar afstudeerjaar heeft ze als stage meegespeeld in de musical Robin Hood van Studio 100 in Vlaanderen en heeft ze met haar eigen voorstelling Step Up The Musical op de planken gestaan. Hierna was het tijd om die andere droom te verwezenlijken: het oprichten van een eigen dansschool! Met inmiddels 125 leden kunnen we vaststellen dat dit een waar succes is.

Fysical Fit op woensdag 19.30 – 20.30 is een zeer sportieve les. We richten ons op de volwassen doelgroep. Al swingend verbranden we calorieën en bouwen we spieren op. Gevoel voor ritme is een leuke bijkomstigheid.

De kosten van een les van 60 minuten zijn €8,-. We hebben een gratis proefperiode van 3 weken.

 

Groetjes Joke

Gegevens

Datum:
juni 23
Tijd:
19:30 - 20:30
Kosten:
€8.00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Ain’t No Joke
E-mail:
info@dewardborg.nl

Overige informatie

Aanmelden
Bekijk de site van Evenement

Locatie

Sportzaal
Koningsweg 27
Garderen, Gelderland 3886 AV Nederland
+ Google Maps

Adres

Koningsweg 27

3886 KC Garderen

Contact

   info@dewardborg.nl