Filmhuis De Wardborg

Activiteiten volwassenen 9 Filmhuis Wardborg

Films van betekenis.

Films die ons ‘aanspreken’. Films die midden in het leven staan .. of net er buiten.

Wat is er mooier dan samen in een gezellige omgeving films te beleven die iets zeggen over ons, onze relaties en onze samenleving. De intieme ‘huiskamer’ omgeving van ons mooie nieuwe filmzaal in het dorpshuis biedt een uitgelezen plek om onder het genot van een hapje en drankje na afloop in gesprek te gaan over de thema’s, over wat ons in de film raakt, waar we ons in herkennen of wat het voor ons kan betekenen.

Zin om mee te doen? Iedere laatste vrijdag van de maand is het filmhuis geopend vanaf 19.30u.

Heb je een passie voor film en zin om mee te denken over de programmering? Neem dan contact op met Raymond Ygosse via filmhuis@dewardborg.nl

Vrijdag 30 september

19:30 - 23:00 uur

De Wardborg

€9,- incl. drankje

min. 10 personen

De film van de maand september is: The Father”

THE FATHER is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins (The silence of the lambs) laat je geen moment los. Olivia Colman (The Crown) als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar.

Anne zoekt opnieuw een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil zeker zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn verwarring. Zijn vertrouwde omgeving blijkt niet meer zo vertrouwd.

Film: Father
What's Eating Gilbert Grape