Filmhuis

van De Wardborg

Wanneer

Van Januari tot April
en van September tot November

Filmhuis laatste vrijdag van de maand
Kids Movie Night 2e vrijdag van de maand

Kosten

Filmhuis €9,00 inclusief 1 consumptie
Kids Movie €7,00 inclusief eten vooraf
>> Kijk in de agenda voor tickets
Betalen kan ook met PIN in De Wardborg

Filmhuis De Wardborg

Wat is er mooier dan samen in een gezellige omgeving films te beleven die iets zeggen over ons, onze relaties en onze samenleving? De intieme ‘huiskamer’ omgeving van ons mooie Filmhuis in De Wardborg biedt iedere laatste vrijdag van de maand een uitgelezen plek om onder het genot van een hapje en drankje in gesprek te gaan over de thema’s, over wat ons in de film raakt, waar we ons in herkennen of wat het voor ons kan betekenen.Ons aanbod stemmen we af met het filmhuis in het Schaffelaar Theater in Barneveld

Films van betekenis, films die ons ‘aanspreken’. Films die midden in het leven staan .. of net er buiten. Verhalen van mensen.

Kids Movie Night

En ook aan de kids wordt natuurlijk gedacht. Met een team van enthousiaste vrijwilligers hebben we vanaf dit jaar een serie films gepland op de tweede vrijdag van de maand. Deze films zijn toegesneden op de de belevingswereld van jongeren (12+) en we maken het helemaal leuk door vooraf met zijn allen wat te eten.

Het Filmhuis De Wardborg programmeert uitsluitend kwaliteitsfilms die vaak lovende recensies hebben ontvangen en niet zelden in de prijzen zijn gevallen op toonaangevende filmfestivals over de hele wereld. Maar dat is zeker geen voorwaarde. Het allerbelangrijkste is dat ze ons weten te raken, dat ze ons, al is het maar even, meevoeren in een andere wereld. Verhalen zijn zo oud als de mensheid en een goede film verteld die verhalen als geen ander.

Zin om mee te doen? Iedere tweede en laatste vrijdag van de maand neemt Filmhuis De Wardborg je mee!

Heb je een passie voor film en zin om mee te denken over de programmering? Neem dan contact op met Ray Ygosse

Pin It on Pinterest

Share This