Ladies Night in Garderen

Door Esther van Middendorp

do 1 dec 2022

Esther van Middendorp

do 1 dec 2022

Eerste Ladies Night groot succes!

 

De opkomst bij de eerste editie van de Ladiesnight donderdagavond in Dorpshuis de Wardborg was boven verwachting. “Je hoopt natuurlijk dat je een concept neerzet wat aanspreekt, maar dat we zoveel bezoekers mochten ontvangen, dat was ongekend,” blikt de organisatie tevreden terug.

Alle standhouders hadden hun uiterste best gedaan om niet alleen een prachtige stand in te richten, maar ook om het publiek op allerlei verschillende manieren te laten zien hoe en wat zij voor hen kunnen betekenen, door middel van demonstraties, proeverijen en leuke acties.

“Wij zijn de afgelopen weken keer op keer positief verrast door het enthousiasme en de originele bijdragen van de leukste ondernemers uit de buurt. Als we meer plek hadden gehad, hadden we nog veel groter uit kunnen pakken. Behalve de ondernemers die aanwezig waren, mochten we op de bijdrage van meerdere sponsors en vrijwilligers rekenen, die de avond mede mogelijk hebben gemaakt,” blikt de organisatie dankbaar terug.

Hoogtepunten van de avond waren naast de dansdemonstratie en de twee modeshows ook de verloting van de 20 zeer goed gevulde goodiebags. Bij elke consumptie die gekocht werd aan de bar, ontving iedereen een lootje.

Foto’s Esther Brockotter

Na elke modeshow werden 10 goodiebags verloot, allen bomvol waardebonnen, kortingsvouchers, lekkernijen, cadeautjes, magazines en nog veel meer, beschikbaar gesteld door de deelnemers en ondernemers die zelf deze avond niet aanwezig konden zijn, maar toch hun bijdrage wilden delen. Een prachtig cadeaupakket voor elke winnares.

Over het antwoord op de veel gehoorde vraag of er een vervolg komt, zal de organisatie, bestaande uit negen Garderense dames, Sandra, Nellie, Petra, Gerlinde, Marion, Geke, Petra, Williane en Esther, zich binnenkort gaan beraden.

Hoe, wat en wanneer, daar gaan we samen naar kijken. Maar voor nu genieten we vooral nog even na.

Online Barneveld maakte een erg leuke reportage zodat iedereen nog even mee kan genieten:

Misschien vind je dit ook leuk…

DorpsPubQuiz Garderen

DorpsPubQuiz Garderen

Flitsende start DorpsPubQuiz Garderen in 2023Afgeladen vol was het op...

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel Op 12 januari ontmoetten we elkaar op de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *