Stichting De Wardborg
Beschrijving

STICHTING DE WARDBORG

De Wardborg is door de Gemeente Barneveld neergezet met een maatschappelijk doel: de sociale samenhang in Garderen bevorderen. Om daar daadwerkelijk invulling aan te geven is de Stichting De Wardborg opgericht. Deze stichting gaat samen met Optisport de exploitatie vanDe Wardborg op zich nemen. Optisport exploiteert o.a. voor de Gemeente Barneveld diverse sport accomodaties. De gemeente en de stichting hebben afgesproken dat de stichting binnen enkele jaren de exploitatie van het dorpshuis gedeelte (dus niet de sporthal) van Optisport gaat overnemen. De rol van de stichting is vooral organisatorisch: zorgen dat de geplande activiteiten kunnen plaatsvinden, dat er voldoende middelen zijn en dat er goede communicatie is met onze partners: Gemeente Barneveld en Optisport.

De stichting heeft een bestuur dat momenteel bestaat uit vier leden:

  • Leendert Breen (programmaraad)
  • Willem Bierens de Haan (financiën)
  • Cyriel Houben (voorzitter).

Zij worden actief ondersteund door een aantal vrijwilligers: Raymond Ygosse (IT), Ebbo van Engelen (horeca), Rouke Bloemsma (inrichting), Sandra Mouw (programmaraad) en Marianne Tuerlings( communicatie)

Heb je vragen of ideeën over mogelijke activiteiten in De Wardborg?

Neem dan contact met ons op via info@dewardborg.nl.

Wij zoeken nog vrijwilligers voor de programmaraad.

 

Optisport exploitaties b.v.

www.optisport.nl

Optisport Exploitaties B.V. gaat het nieuwe dorpshuis De Wardborg in Garderen exploiteren. Optisport zal de gehele verantwoordelijkheid krijgen over de exploitatie van de nieuwe gymzaal, zo kun je onder andere voor het huren van de gymzaal terecht bij Optisport.

SAMENWERKEN

Voor de exploitatie van het dorpshuis zal Optisport nauw gaan samenwerken met stichting De Wardborg. Het streven is er dat de inwoners van Garderen in de toekomst de exploitatie van het dorpshuis op zich zullen nemen, tot die tijd wordt er samengewerkt met Optisport. De activiteiten en de horeca zullen geregeld worden door de stichting. De verhuur van de drie zalen en twee vergaderruimtes is deze periode in handen van Optisport.

WIE IS OPTISPORT?

Optisport is exploitant van 400 accommodaties verspreid door Nederland en België. Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, ijsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook private voorzieningen als fitnesscentra (Optisport Health Club), indoor speelparadijzen (Avontura) en trampolineparken (Krazy Kangaroo). Wij zijn een belangrijke partner voor gemeenten die commercieel én maatschappelijk aantrekkelijke voorzieningen van hoog niveau willen aanbieden aan hun inwoners. Ruim 2.500 Optisport medewerkers brengen jaarlijks 20 miljoen bezoekers in beweging.

Dit delen:

Adres

Koningsweg 27

3886 KC Garderen

Contact

   info@dewardborg.nl