Stichting De Wardborg

De Wardborg is door de Gemeente Barneveld neergezet met een maatschappelijk doel: de sociale samenhang in Garderen bevorderen. Om daar daadwerkelijk invulling aan te geven is stichting De Wardborg opgericht.

Deze stichting gaat de exploitatie van De Wardborg op zich nemen, met uitzondering van de sporthal. De sporthal zal beheert worden door Optisport. De gemeente en de stichting zijn in gesprek om de voorwaarden van de exploitatie van het dorpshuis gedeelte contractueel vast te leggen.

De missie van de stichting is het bevorderen van de sociale samenhang in Garderen en directe omgeving. We zien de rol van De Wardborg als het bruisende en kloppende hart van Garderen waar de Garderenen, mensen uit de omgeving en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten door sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten.

De stichting heeft een bestuur dat momenteel bestaat uit de volgende vasteleden:

  • Willem Bierens de Haan (secretaris, financiën)
  • Cyriel Houben (voorzitter).

Zij worden actief ondersteund door een aantal vrijwilligers: Raymond Ygosse (organisatie, IT & media), Ebbo van Engelen (horeca), Rouke Bloemsma (inrichting), Sandra Mouw (programmaraad) en Marianne Tuerlings (cultuur & communicatie)

Heb je vragen of ideeën over mogelijke activiteiten in De Wardborg? Of wil mee helpen De Wardborg verder uit te bouwen? Wij zoeken altijd vrijwilligers voor het bestuur en de programmaraad.

Neem dan contact met ons op via info@dewardborg.nl.

Dit delen:

Adres

Koningsweg 27

3886 KC Garderen

Contact

   info@dewardborg.nl