Crea Café Troostdeken

Samen een troostdeken maken

Met alle dorpelingen die graag handwerken kunnen wij een Troostdeken haken voor iemand die het in deze tijd extra moeilijk heeft. Een beginnende haker kan al meedoen! Als dit een succes wordt is er ook nog een mogelijkheid voor een ingewikkelder ontwerp.

Wie heeft er zin om mee te doen? 

Mocht er interesse zijn in een breideken dan kunnen we onderzoeken of er genoeg animo is voor een tweede project erbij.

Dit eerste project kan doorgaan als er bij aanvang minimaal 20 mensen zijn die graag mee willen doen. Zo kunnen we een beetje plannen hoe de 342 blokjes er komen. Een blokje haken kost ongeveer 10 minuten bij de deken van het plaatje. 

Informatie en opgeven bij Noah Ygosse via aanmelden@dewardborg.nl

Hoe zien wij het voor ons? 

Op diverse plekken in Garderen kunt u een pakketje met een patroon en garen afhalen. Als u de blokjes hebt gehaakt dan mag u het weer inleveren en een nieuw pakketje afhalen. Centraal wordt de deken stukje bij beetje in elkaar gezet. Voor de onkosten wordt een sponsor gezocht. Indien u het leuk vindt mag u een vrijwillige bijdrage doen. 

Op de facebook groep van de Wardborg zullen instructie filmpjes verschijnen voor wie daar behoefte aan heeft. Ook wordt u daar op de hoogte gehouden over de voortgang van de deken. Ook is het mogelijk om een whatsapp groep te starten!

Laat van u horen zodat wij een mooi project van en voor elkaar kunnen doen❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Adres

Koningsweg 27

3886 KC Garderen

Contact

   info@dewardborg.nl