Sinterklaas in de Wardborg

Door Annemarie den Uijl

za 12 nov 2022

Annemarie den Uijl

za 12 nov 2022

Dank u wel, Sinterklaasje!

Afgelopen zaterdag zaten de kinderen vol verwachting klaar in de Wardborg om Sinterklaas en zijn Pieten te ontvangen. Enkele kinderen hadden Sinterklaas al eerder die ochtend begroet bij de winkels en naar de op gele E-choppers rondrijdende Pieten gezwaaid. Via het grote raam zagen we Sinterklaas met een aantal Pieten in een cabriolet luid toeterend aankomen.

De kinderen én hun ouders zongen uit volle borst, toen Sinterklaas en zijn Pieten binnen kwamen. Nadat Sinterklaas in de grote stoel had plaats genomen en er enkele liedjes waren gezongen, wilde Sinterklaas graag een boek voorlezen. Dat lukte niet meteen, want Piet had het boek ingepakt én was vergeten waar hij het had gelaten!

Gelukkig zochten de kinderen goed mee en werd het boek door hen gevonden: achterop de cape van Piet. Dat was gek! Na het verhaaltje was het tijd om op de foto te gaan met Sinterklaas en de Pieten. En voor ieder kind had Sinterklaas een mooi cadeautje meegebracht! Dank u wel, Sinterklaasje!

In de middag werden de feestelijkheden voortgezet. Sinterklaas en de Pieten vertrokken samen met de kinderen en het orkest (Bi’je Betoetert) in een optocht naar Hotel ‘t Speulderbos. Daar vond voor de oudere kinderen (vanaf 4 jaar) het Grote Sinterklaasfeest plaats. Wat een gezelligheid!

Misschien vind je dit ook leuk…

DorpsPubQuiz Garderen

DorpsPubQuiz Garderen

Flitsende start DorpsPubQuiz Garderen in 2023Afgeladen vol was het op...

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel Op 12 januari ontmoetten we elkaar op de...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *