Stichting De Wardborg

Homepage 9 Stichting De Wardborg

Stichting De Wardborg

Dorpshuis De Wardborg wordt gerund door Stichting De Wardborg. 
Graag zouden wij het bestuur willen uitbreiden. Wil jij samen met ons De Wardborg tot één van de gezelligste dorpshuizen van de Veluwe maken?
Stuur een mailtje naar info@dewardborg.nl

Het bestuur:

Wardborg Willem Bierens de Haan

Willem bierens De Haan

Penningmeester | 70 jaar | sinds april 2020 bestuurslid

Afgestuurd als bedrijfseconoom aan de EUR. Gewerkt in financiële functies bij BosKalis, Stork en Universiteit Utrecht.

Later een eigen bedrijf in online leren gestart. Speel nog golf in Bilthoven waar wij vroeger woonden en gebruik mijn racefiets om in conditie te blijven. Mijn vrouw Patricia, ook 70 jaar, is druk met haar hobby, ze traint jacht honden en geniet met haar paard van Garderen en dit al 16 jaar. Al mijn drie kinderen en zes kleinkinderen zitten midden in hun eigen leven.

Met Cyriel Houben – voorzitter – , hebben wij de Stichting de Wardborg in april 2020 opgericht. Met zeer veel start hobbels en een valse start door de corona pandemie, staan we met enkele enthousiaste vrijwilligers van het eerste uur voor de taak om onze doelstellingen te gaan realiseren.

Wardborg Marcel Godschalk

Marcel Carl Godschalk

Secretaris | 78 jaar | sinds januari 2022 bestuurslid

Beginnend als elektromonteur en eindigend als elektrotechnisch projectleider bij diverse bedrijven in het Rotterdamse een nieuwe start gemaakt als docent elektrotechniek op de LTS Vlaardingen. Overgestapt naar de 1eMTS-Rotterdam die uiteindelijk evalueerde tot ROC Zadkine waar ik als gepensioneerd Locatiedirecteur techniek afscheid nam.

Politiek actief sinds 1977 toen ik met een groepje vrienden de afdeling D66-Lekkerkerk gestalte gaf. In Rotterdam vele jaren deelraadslid en gemeenteraadslid tot verhuizing naar Garderen i.v.m. de woonplaats van mijn toenmalige lief.

In Garderen naast mijn werk bij Zadkine-Rotterdam mij bezig gehouden met bestuurszaken o.a. Voorzitter Pro’98, Secretaris D66-Gelderse Vallei, Bestuurslid D66-Gelderland. Nog actief als Voorzitter interne verkiezingscommissie Pro’98 en in D66-werkgroepen Onderwijs en Wetenschap, MBO en Senior en Samenleving.

Tot mijn grote genoegen mocht ik tweemaal als Rotterdammer zitting hebben in de gemeenteraad van Barneveld als invaller voor vertrekkend fractielid.

Team stichting De Wardborg

Wardborg Klaas Oudendorp

Klaas Oudendorp

Beheerder De Wardborg

Wardborg Ebbo van Engelen

Ebbo van Engelen

Horeca De Wardborg

Wardborg vrouw-profiel

Ineke Gaasbeek

Zaalreserveringen De Wardborg

Wardborg vrouw-profiel

Gemmie van der Drift

Coördinator vrijwilligers De Wardborg

Sandra Mouw De wardborg

Sandra Mouw

Coördinator bibliotheek De Wardborg

Wardborg Eva Bakker

Eva Bakker

Marketing & Communicatie

In samenwerking met:

VSB fonds logo
Oranje fonds logo
Logo-provincie-Gelderland