Terras De Wardborg zomerklaar

Terras De Wardborg zomerklaar

Door

Na vele malen vragen aan de Gemeente Barneveld om te zorgen voor het broodnodige onderhoud aan het groen en directe omgeving van De Wardborg. Is besloten om éénmalig deze zaken zelf ter hand te nemen met behulp van vrijwilligers. Kloezeman is gevraagd ons van advies te dienen en er zijn vrijwilligers bereid gevonden voor deze klus.

Zo stonden zaterdagochtend 8 man/vrouw paraat om de buitenboel aan te pakken.

Kloezeman kwam 3 man sterk gereedschap aanleveren en om uitleg te geven over het gebruik van de gereedschappen en de manier van snoeien. Klaas ging met een grote maaier, heggenschaar en motorbladblazer aan de gang. Albert Kloezeman legde niet alleen uit hoe maar bleef gedurende de hele ochtend meewerken.

Na koffie, instructie, snoeien, werken, koffie, verder snoeien en broodjes eten was de omgeving van De Wardborg weer redelijk op orde.

De volgende zaken werden ter hand genomen:

Snoeien van de struiken zoals door Kloezeman aangegeven, verwijderen groen tussen de tegels, verwijderen mosbegroeiing van terrasgedeelten, gras gemaaid voor en bij parkeerterrein, heggen gesnoeid bij fietsenstalling, regengoten in straatvlak ontdaan van verstoppende bladeren, enz.

Alle groen afval is verzameld achter op de parkeerplaats. De Gemeente zal worden verzocht het groenafval zo snel mogelijk af te voeren.

Alle vrijwilligers die zich inzette voor deze onderhoud klus, nogmaals hartelijk dank

Misschien vind je dit ook leuk…

DorpsPubQuiz Garderen

DorpsPubQuiz Garderen

Flitsende start DorpsPubQuiz Garderen in 2023Afgeladen vol was het op...

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel Op 12 januari ontmoetten we elkaar op de...

0 reacties