Veluwse verleiding

Fotopresentatie en lezing over de Veluwe.

De Veluwe verleid je, daar kun je geen weerstand aan bieden. Het is niet voor niets de best bezochte toeristische trekpleister van Nederland.

De Veluwe heeft heel diverse imago’s. Maar de bekendste is het wild wat je er zou kunnen vinden. De reclamefolders staan vol met schitterend beeld van zwijnen, edelherten, dassen, vossen en eekhoorns. De meeste toeristen gaan die echter nooit zien. Of ze moeten heel vroeg op willen staan en met de boswachter mee op expeditie gaan. Voor de natuurfotograaf is de Veluwe een waar eldorado. Maar weinig fotografen richten zich echter op de verborgen schatten van de Veluwe.

Beroepsfotograaf Bart Stornebrink laat zich vooral verleiden door het kleine en fijne van deze zeer gevarieerde biotoop. In deze twee uur durende lezing laat hij prachtige beelden zien van die verborgen schatten. Maar ook toont hij mooie landschappen en natuurlijk zo af en toe een wild dier. En hij vertelt er bij hoe deze foto’s zijn gemaakt. Laat je verleiden door zijn foto’s en ga mee op pad!

Vrijdag 28 januari

20:00 - 22:00 uur

Zaal 2

€ 7,50 per persoon incl. koffie/thee & veluwse lekkernij

Bart Stornebrink

Geen nieuws meer missen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!