Zaal 2

Capaciteit

Maximaal 40 personen

Oppervlakte

59 m2

Combinaties

Bioscoop opstelling, eventueel in combinatie met zaal 3
Als onderdeel van de grote ruimte met zaal 1 en 3
Als ruimte in ieder gewenste opstelling in overleg

Voorzieningen

Audio installatie
Beamer en groot projectiescherm

Mediazaal

Zaal 2 is een mooie ruime zaal waar drie keer in de week peuterspeelzaal wordt gehouden. Alle (kinder)inventaris zijn verrijdbaar en kunnen hierdoor makkelijk uit de zaal worden gehaald. De zaal heeft 2 nevenruimtes, een verzorgingsruimte met kindertoilet en een opslagruimte. Ook staat er een keukenblok in de ruimte.

In de ruimte zijn een groot presentatiescherm, een beamer en een geluidsinstallatie aanwezig waardoor de zaal bij uitstek geschikt is voor presentaties en media activiteiten. Het Filmhuis van De Wardborg maakt ook gebruik van deze ruimte.

Goed om te weten:

Deze zaal is centraal gelegen en ook een toegangsweg naar andere zalen toe. Graag vernemen wij van u wat voor activiteit u in de zaal gaat houden, hierdoor kunnen we rekening houden met andere zaalreserveringen.

Bent u een non-profit organisatie, dan hanteren wij een aangepaste prijs. Gebruik dan bij de boeking de kortingscode: DWB2022

Meerdere zalen boeken?

Wilt u zalen combineren of meerdere zalen boeken?
Vult dan dit formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op met de mogelijkheden.

Betaal & annuleringsconditie:

Bij annulering tot 5 werkdagen voor aanvang (dag zelf niet meegerekend) wordt het bedrag terug betaald. De administratieve kosten van €b8,50 worden wel inrekening gebracht. De eindafrekening vindt plaats aan het einde van de maand. Meer informatie leest u in de standaard gebruikersovereenkomst.

De Wardborg zaal 1 voor
De Wardborg zaal 1 achter
Wardborg zaal 1 keuken