Zaal 4

Capaciteit

Maximaal 45 personen

Oppervlakte

100 m2

Combinaties

De zaal is te scheiden in twee delen door verplaatsbare geluidsabsorberende schermen.

Voorzieningen

Scherm 50 inch

Vide Zaal

Zaal 4 is op de 1ste verdieping en is alleen met een trap te bereiken via de ontmoetingsruimte. De ruimte heeft een open verbinding met de ontmoetingsruimte en heeft een schuin plafond waardoor een deel geen stahoogte heeft.

Deze zaal heeft uitzicht heeft op de parkeerplaats en het terrein van onze buren. De zaal kan worden gebruikt voor vergaderingen, cursussen en bijvoorbeeld yogalessen

De standaardopstelling is:

  • 1x zithoek met bank
  • 2x grote tafel voor 8 personen.

Wilt u liever een andere opstelling?
Geen probleem, geef het aan in de boeking.

Goed om te weten:

Deze zaal is centraal gelegen en ook een toegangsweg naar andere zalen toe. Graag vernemen wij van u wat voor activiteit u in de zaal gaat houden, hierdoor kunnen we rekening houden met andere zaalreserveringen.

Bent u een non-profit organisatie, dan hanteren wij een aangepaste prijs. Gebruik dan bij de boeking de kortingscode: DWB2022

Meerdere zalen boeken?

Wilt u zalen combineren of meerdere zalen boeken?
Vult dan dit formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op met de mogelijkheden.

Betaal & annuleringsconditie:

Bij annulering tot 5 werkdagen voor aanvang (dag zelf niet meegerekend) wordt het bedrag terug betaald. De administratieve kosten van €b8,50 worden wel inrekening gebracht. De eindafrekening vindt plaats aan het einde van de maand. Meer informatie leest u in de standaard gebruikersovereenkomst.

De Wardborg zaal 1 voor
Wardborg zaal 1 keuken