Logo de Wardborg

Zangles

Deel dit bericht op socialmedia

Facebook
X
Pinterest

Wil je leren zingen?


Wij zijn blij dat zangeres en songwriter Sabien Bouw zanglessen wil gaan verzorgen op de maandagavond, 1x per twee weken in De Wardborg.

Sabien (Sabien Bouw, 1997) is een veelzijdig zangeres en songwriter. Haar heldere stem en duidelijke uitspraak weten direct harten te raken. Sabiens passie voor muziek begon bij het leren spelen van gitaar toen zij 13 jaar oud was, pas wat later durfde zij de stap te maken om hierbij te gaan zingen. Dit beviel zo goed dat Sabiens muzikale pad in een stroomversnelling kwam. Optreden en het schrijven van eigen liedjes kon niet uitblijven. Drie van Sabiens liedjes werden verkozen tot Radio Gelderland Podium Plaat en met haar single ‘Saturday Evening’ (2023) belandde Sabien in de ‘New Music Friday’ Spotify lijst. De releases bleven niet onopgemerkt door andere artiesten, zo speelde Sabien eind 2022 in het voorprogramma van singer/songwriter Douwe Bob in haar woonplaats Apeldoorn. 

Afgestudeerd van het Conservatorium Utrecht is Sabien nu klaar om Nederland te laten zien wat ze te bieden heeft. Tijd voor verandering; voor nu ruilt Sabien de Americana sound in voor catchy Nederlandstalige pop met invloeden van de Scandinavische sound (denk aan SIGRID en Astrid S). 

Vrijdag 13 oktober 2023 verscheen Sabiens eerste Nederlandstalige single ‘Dit laat ik nooit meer gaan‘. 

De eerste les is op 15 januari 2024.

Opgave hiervoor loopt via info@sabienmusic.com

sabien
sabien

Activiteiten agenda

Bedankt voor je inschrijving

Het contact fomulier is met succes verzonden.