Logo de Wardborg

Bloemschikken

Deel dit bericht op socialmedia

Facebook
X
Pinterest

Bloemschikken.

Vanaf 25 oktober start weer de bloemschikcursus onder leiding van Margriet Postma. Margriet is bekend van Margriet’s Bloemenservice in Amersfoort en sinds kort is zij neergestreken in Garderen. Margriet leert jullie tijdens deze cursus verschillende bloemschiktechnieken. 

Ongeveer een week voor de les krijg je een indicatie van het bloemwerk wat we gaan maken, soms met een vraag om iets van thuis mee te nemen.

In de eerste les wordt gevraagd een dierbare vaas mee te nemen die we op een hele speciale manier gaan opmaken nadat we hebben leren kijken naar grootte, kleur en uitstraling.

Deze cursus is voor volwassenen en het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet. 

De cursus bestaat uit 5 lessen, eens per maand op de woensdagavond met 1 inhaalavond. Je gaat elke avond met een zelfgemaakt bloemstuk naar huis. Alle materialen en een kopje koffie/thee bij binnenkomst zijn inbegrepen. 

De data zijn 25 oktober, 22 november, 31 januari, 28 februari, 27 maart en een inhaalavond op 24 april .

Deze cursus is inmiddels vol geboekt. U kunt zich via reserveringen aanmelden als u zich als reserve wilt aanmelden voor een enkele les mocht er een uitvaller zijn of als u op de wachtlijst geplaatst wil worden voor een eventueel volgende cursus bloemschikken.

Activiteiten agenda

Bedankt voor je inschrijving

Het contact fomulier is met succes verzonden.