de Wardborg logo wit

Vrijwilligers

Kom je ons helpen?

De Wardborg in Garderen bestaat enkel uit vrijwilligers en daar hebben wij er nooit genoeg van!Ben je op zoek naar een manier om je meer betrokken te voelen in jouw buurt en een verschil te maken in het leven van anderen?

Wij zijn een non-profitorganisatie die voor de inwoners van Garderen een gezellig dorpshuis is. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers om ons te helpen bij alle activiteiten die wij organiseren.

Er zijn veel verschillende manieren om vrijwilligerswerk bij ons te komen doen. Je kunt bijvoorbeeld helpen bij het uitlenen van boeken van onze bibliotheek, achter de bar staan tijdens activiteiten etc. Teveel om op te noemen. Geef aan waar jij vindt dat je goed in bent en we nemen contact met je op.

Meer informatie/aanmelden

Heeft een een paar uurtjes over in de week? Wij zoeken nieuwe gastvrouwen voor bibliotheek de Wardborg!
Bibliotheek de Wardborg is doordeweeks 8 uur open, wij willen dat graag uitbreiden naar 10 uur. Heeft u een paar uurtjes over op de dinsdagmorgen tussen 10.00 – 12.00 uur, één keer per week / twee weken of 1x per maand? Op dinsdagmorgen is Welzijn Garderen ook aanwezig in de Wardborg met gezellige activiteiten.
Hou je van boeken, mensen ontmoeten en lijkt het je leuk onderdeel te worden van de vrijwilligers in de Wardborg? Neem dan contact op met Sandra Mouw, coördinator van de bibliotheek. 
sandramouw@gmail.com of 06 15593396 .

bibliotheek

 
 

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Het contact fomulier is met succes verzonden.