de Wardborg logo wit

Activiteiten

Vrije inloop

Sjoelen
GRATIS
Krantcafé
gratis

Inschrijven/aanmelden

Wij nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan de  diverse activiteiten in het seizoen 2023 – 2024 die gepland zijn in ons dorpshuis!

Ons doel is om een gemeenschap te creëren waarin we samen kunnen komen, plezier kunnen hebben en nieuwe vriendschappen kunnen maken.

Of je nu jong of oud bent, er is voor ieder wat wils. Van creatieve workshops en sportieve uitdagingen tot gezellige thema-avonden en informatieve lezingen, we hebben een gevarieerde agenda samengesteld om aan verschillende interesses tegemoet te komen.

Dit is niet alleen een kans om je interesses te verkennen, maar ook om je buren/dorpsgenoten beter te leren kennen en samen leuke momenten te creëren. Samen kunnen we de banden in onze gemeenschap versterken en zorgen voor een levendig dorpshuis dat trots een plek is waar iedereen zich welkom voelt.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen bij de komende activiteiten en om samen te genieten van de warmte en gezelligheid die ons dorpshuis te bieden heeft. Laten we samen bouwen aan een prachtige, hechte gemeenschap!

 

 
 
 

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Het contact fomulier is met succes verzonden.