Cultuurcafé

Wanneer

5 optredens per jaar op wisselende dagen
De artiesten verzorgen aansluitend een aantal verdiepende workshops
>> Kijk in de agenda voor de data

Kosten

€9,00 inclusief 1 consumptie
Betalen kan met PIN in De Wardborg

Muziek rap in de cultuur wrap van De Wardborg

‘Ja, we hebben al een afstemming met het Schaffelaar theater over de films in ons filmhuis en een uitbreiding in de samenwerking juig ik van harte toe’  aldus Ray Ygosse kernteamlid van Stichting De Wardborg.

Zoals in alle dorpshuizen binnen de Gemeente Barneveld participeert Stichting De Wardborg in het programma CultuurCafé. Dit programma wordt gecoördineerd en begeleid door het Schaffelaar Theater en loopt tot in 2024 .

Vijf optredens per jaar met een verdieping in workshops over beeldende kunst, poëzie, muziek, film of cultureel erfgoed.

‘We proberen de kracht van het theater ook te brengen naar de buitenkernen van Barneveld waardoor onze stem sterker klinkt naar de gemeente’ aldus Roland de Wilde directeur Schaffelaar.

‘Ha, ha, een jonge rapper ligt buiten het standaard netwerk van het theater, maar kom zelf ook met kunstenaars uit Garderen en gezamenlijk komen we tot een mooie programmering’ vulde Anneriek Claassen, projectleider cultuurparticipaties, aan in het gesprek met Willem Bierens de Haan, bestuurslid van Stichting De Wardborg.

Kast met boeken Bibliotheek De Wardborg
Lezen in de bibliotheek De Wardborg
Bibliotheekkast De Wardborg

Stichting De Wardborg zet zich in om een breed aanbod aan culturele activiteiten aan te bieden. De Kunst & Uitmarkt op 1 oktober jongstleden zag een grote toeloop en de recent gestarte CREA avonden voor volwassenen is al overtekend. Naast muzieklessen door de Muziekschool Barneveld, zijn er regelmatig voorlees & film middagen voor kinderen. De populaire schilderlessen gaan hun 2e seizoen in en het Filmhuis van De Wardborg kent een groeiende groep vaste bezoekers. En zou TOG ‘next’ ook weer op gaan treden?

Lijkt het je leuk om mee te doen?

Meld je dan aan als vrijwilliger en volg de ontwikkelingen op de website, de nieuwsbrief en de sociale media.