de Wardborg logo wit

Muziekbingo I Wat een feest

Deel dit bericht op social media

Facebook
X
Pinterest


Wat een geweldige avond was het afgelopen vrijdag 12 april in De Wardborg! De zaal zat vol met enthousiaste mensen voor de allereerste editie muziekbingo, onder de bezielende leiding van Maarten, Rik en Aleida. De sfeer was vanaf het begin al ongelooflijk goed, en na de eerste paar nummers was het feest helemaal compleet! Er waren een paar ‘valse’ bingo’s, die voor de nodige hilariteit zorgden. Tijdens de tweede ronde gingen we helemaal los op de Nederlandstalige hits van toen en nu. De ‘beste’ zangers van de avond werden beloond met een welverdiende portie bitterballen.

De hoofdprijzen van de avond (een bon voor een heerlijke lunch of gezellige borrel bij Gasterij Zondag en een High Tea met entree voor de Zandsculpturen van De Beeldentuin) werden enthousiast in ontvangst genomen.

Het was zo’n geslaagde avond dat iedereen nu al uitkijkt naar de volgende editie. En goed nieuws: er zijn plannen om een Kerstbingo te organiseren! Dus zorg ervoor dat je de socials en onze website goed in de gaten houdt voor meer informatie.

Onze dank gaat ook uit naar onze enthousiaste vrijwilligers in de bediening en achter de bar: Lisa, Tineke, Arjet, Ronald, Aalt en Gerrit. Bedankt voor jullie inzet en bijdrage aan deze onvergetelijke avond!

Activiteiten agenda

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Het contact fomulier is met succes verzonden.