Logo de Wardborg

Schilder- en tekenlessen

Deel dit bericht op socialmedia

Facebook
X
Pinterest

Wil je je schilder- en tekenvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Zoek niet verder!

Onze schilder- en tekenlessen bieden een inspirerende omgeving waar je je creatieve talent kunt ontdekken, ontwikkelen en uitdagen. De lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring. Of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt, onze lessen zijn zo ontworpen dat ze voor elk niveau uitdagend en leerzaam zijn.

Oefening Baart Kunst: We geloven in de kracht van regelmatige oefening. Je zult uitgedaagd worden met leuke oefeningen en projecten om je technieken te versterken en je creativiteit te stimuleren.

Laat je inspireren door verschillende kunststijlen en pas ze toe in je eigen werken.

Onze getalenteerde en ervaren kunstenaar Enyat Sirat staat klaar om je te begeleiden tijdens je artistieke reis. Hij zal je technieken, tips en trucs delen om je vaardigheden te verbeteren.

Ontdek verschillende schilder- en tekentechnieken met een breed scala aan materialen, zoals aquarelverf, acrylverf, potloden, houtskool en meer. Leer welk materiaal het beste past bij jouw stijl en voorkeuren.

Schildermaterialen zijn niet inbegrepen en moet je zelf meenemen.Je meldt je aan voor 5 lessen per blok en de kosten zijn voor volwassen € 15,- en voor jongeren € 6,– per les.

Is er een nieuw blok van 5 lessen al begonnen en wil je kijken of dit misschien ook iets voor jou is, loop dan gewoon even bij ons binnen op de dinsdagavond.

Op 14 november is er een nieuw blok gestart van 5 lessen.

9 Januari begint er weer een nieuw blok. Je kunt je hieronder vast aanmelden zodat u verzekerd bent van een plekje.

Je bent welkom.

Activiteiten agenda

Bedankt voor je inschrijving

Het contact fomulier is met succes verzonden.