de Wardborg logo wit

Yogalessen

Deel dit bericht op social media

Facebook
X
Pinterest

Met ingang van maandag 22 januari 2024 komt er een yogales op de avond bij. Deze les is van 19.00 – 20.15 uur. De woensdagmorgenles start op 31 januari en is van 09.00 – 10.15 uur.

Yoga gaat uit van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Je adem gebruik je als middel om in jezelf die verbinding te ervaren.

De lessen bevatten een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen.

Alle bewegingsmogelijkheden van wervelkolom en gewrichten komen aan bod. In elke oefening zoek je naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht. De oefeningen variëren van subtiel tot uitdagend en kunnen aangepast worden aan ieders mogelijkheden.
Door concentratie op de adem ontstaat een meditatieve aandacht die leidt tot verstilling.

De lessen worden gegeven in blokken van 5 en vantevoren aanmelden via de website is noodzakelijk zodat je verzekerd bent van een plekje. Aan de kassa betalen is niet (meer) mogelijk. Voor elk nieuw blok van 5 lessen moet je je dus aanmelden en vooraf betalen.

De kosten per blok zijn € 50,-. Dit is een kleine prijsverlaging omdat er geen extra inhaalles meer wordt aangeboden omdat je de mogelijkheid hebt, na overleg met de docent, je gemiste les op de andere dag in te halen. Bij ziekte van de docent wordt de les ingehaald.

De data van blok 4 zijn 3, 10, 17 en 24 juni en 1 juli voor wat betreft de maandagavond.

De data van blok 4 zijn 29 mei, 5, 12, 19 en 26 juni voor wat betreft de woensdagmorgen.

De woensdagmorgen is volgeboekt, u kunt zich alleen nog aanmelden voor de maandagavond.

Namasté

yoga

Activiteiten agenda

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Het contact fomulier is met succes verzonden.