de Wardborg logo wit

Bibliotheek

Houd je van lezen? Lees dan mee!

In de ontmoetingsruimte van het dorpshuis is de bibliotheek gevestigd. Romans, thrillers, fantasie & sciencefiction, biografie, geschiedenis, kinderboeken, bibliotheek De Wardborg biedt verschillende soorten genres voor jong & oud.

Als vrijwilligers van de bibliotheek spannen wij ons in om voor u zoveel mogelijk mooie en interessante boeken te scoren en deze uitleen klaar te maken. Mochten er vragen zijn onze gastvrouwen staan voor u klaar!

De openingstijden zijn: dinsdag van 10.00 – 12.00 uur en van 18.30 – 20.00 uur, woensdag van 14.00 – 16.00 uur, donderdag van 10.00 – 12.00 uur en op vrijdag van 10.45 – 11.45 uur (tijdens het Krantcafé) en van 14.00 – 16.00 uur.

De prijzen van contributie/lidmaatschap voor de bibliotheek zijn per 1 januari 2024  €12 per jaar.

De nieuwe aanwinsten blijven binnenkomen, maandelijks zijn er nieuwe titels beschikbaar. Loop eens binnen en laat u verrassen!

voorlezen

In onderstaande pdf vindt u de boeken die wij te leen hebben.

Auteur in het zonnetje. 

Deze maand over de boeken van Jenna Blum.

Beste lezers,

De bibliotheek de Wardborg wil deze editie van onze nieuwsbrief wijden aan een uitzonderlijk talent in de literaire wereld: Jenna Blum. Met haar meeslepende verhalen en diepgaande personages heeft ze lezers over de hele wereld weten te betoveren.

Jenna Blum is een Amerikaanse schrijfster die bekend staat om haar vermogen om emotionele en complexe verhalen te weven die de lezers diep raken. Haar debuutroman, “Het familieportret”, werd een internationale bestseller en heeft haar een gevestigde naam bezorgd in de literaire scene. Dit aangrijpende verhaal over familie, liefde en de nasleep van de Holocaust heeft miljoenen lezers weten te ontroeren en heeft Blum op de kaart gezet als een auteur die niet bang is om moeilijke onderwerpen aan te snijden.

Een van de meest opvallende aspecten van Blum’s werk is haar vermogen om historische gebeurtenissen te verweven met persoonlijke verhalen. Door haar grondige onderzoek en empathische benadering slaagt ze erin om het verleden tot leven te brengen op een manier die zowel leerzaam als meeslepend is. Haar boeken bieden niet alleen entertainment, maar ook inzicht in de menselijke ervaring en de kracht van veerkracht.

Als bibliotheek zijn we trots om het werk van Jenna Blum te kunnen presenteren aan onze leden. 

Bibliotheek De Wardborg.

jennablum
jennablum

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Het contact fomulier is met succes verzonden.