Bibliotheek

Wanneer

Dinsdag van 18:00 tot 20:00 uur
Woensdag van 14:00 tot 16:00 uur
Donderdag van 10:00 tot 12:00 uur
Vrijdag van 10:45 tot 12:00 uur
Vrijdag van 14:00 tot 16:00 uur
Zaterdag t/m Maandag gesloten

Kosten

Tot 18 jaar gratis
Vanaf 18 jaar €10 per jaar

Houd je van lezen? Lees dan mee!

In de ontmoetingsruimte van het dorpshuis is de bibliotheek gevestigd. Romans, thrillers, fantasie & sciencefiction, biografie, geschiedenis, kinderboeken, bibliotheek De Wardborg biedt verschillende soorten genres voor jong & oud.

Als vrijwilligsters van de Bibliotheek spannen wij ons in om voor u zoveel mogelijk mooie en interessante boeken te scoren en deze uitleen klaar te maken. Mochten er vragen zijn onze gastvrouwen staan voor uw klaar!

Vrijwilliger worden?

We zoeken een vrijwilliger voor de dinsdagavond. Interesse? Klik hier!

De Wardborg Aanbeveling van de Maand

De bibliotheek binnen de Wardborg wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers, die uiteraard zelf ook graag lezen. Elke maand zal één van de gastvrouwen haar top 3 van boeken delen. Deze maand is het de beurt aan Elly Veldhuizen.

1.

Auteur Dido Michielsen dook met deze roman diep in de geschiedenis van Nederlands-Indië. Voor wie hier een beetje van houdt, is dit boek een echte aanrader. De schrijfster vertelt over de verbijsterende geschiedenis van Nederlands-Indië omstreeks 1850: hoe Nederlandse kolonisten omgingen met Javaanse vrouwen. Een interessant, spannend en makkelijk te lezen verhaal.

2.

Lauri is de trotse eigenaar van een gezellige theewinkel, waar smaken van over de hele wereld verkocht worden. Van heinde en ver komt men naar haar winkel om zich te laten verrassen. Maar zo succesvol als haar zaak is, zo onsuccesvol is Lauri in de liefde. Haar vier beste vriendinnen laten dat niet zomaar op zich zitten.

3.

Als je eenmaal met dit boek begonnen bent, kan je niet meer stoppen. Patholoog-anatoom Maura Ilses is geschokt. Tot haar verbijstering blijkt dat de vrouw, die voor haar huis is doodgeschoten, haar evenbeeld is. Om de moordenaar te vinden moet ze op zoek naar haar moeder, die ze nooit gekend heeft.

Bent u benieuwd welke drie boeken Lies Snel volgende maand aanraadt? Houd dan de website in de gaten!

Aanpassing abonnementsprijs 2023

De prijzen van contributie/lidmaatschap voor de Bibliotheek worden per 1 januari 2023 verhoogd naar €12 per jaar. Per 1 januari 2024 wordt naar ieder lid (18 jaar of ouder) een factuur verzonden voor de periode 1 januari 2024 t/m 31 december 2024.

In het jaar 2023 (dit is voor de interne administratie een overgangsjaar) wordt u nog belast voor de openstaande maanden .

VOORBEELD: Stel u bent lid geworden op 15 juli 2022 dan hebt u betaald tot en met juni 2023. U krijgt dan in juli 2023 nog een factuur voor de periode 01 juli 2023 t/m 31 december 2023. Dit bedraagt €6 voor de resterende 6 maanden

Nieuwe Aanwinsten

We hebben weer nieuwe kinderboeken
aan onze collectie toegevoegd!

Download de Collectie lijst

Onze boekencollectie is in PDF vorm te downloaden. Dit bestand word regelmatig bijgewerkt.

Kast met boeken Bibliotheek De Wardborg
Lezen in de bibliotheek De Wardborg
Bibliotheekkast De Wardborg

Pin It on Pinterest

Share This