de Wardborg logo wit

Jenna Blum in de schijnwerpers

Deel dit bericht op social media

Facebook
X
Pinterest

Beste lezers,

De bibliotheek de Wardborg wil deze editie van onze nieuwsbrief wijden aan een uitzonderlijk talent in de literaire wereld: Jenna Blum. Met haar meeslepende verhalen en diepgaande personages heeft ze lezers over de hele wereld weten te betoveren.

Jenna Blum is een Amerikaanse schrijfster die bekend staat om haar vermogen om emotionele en complexe verhalen te weven die de lezers diep raken. Haar debuutroman, “Het familieportret”, werd een internationale bestseller en heeft haar een gevestigde naam bezorgd in de literaire scene. Dit aangrijpende verhaal over familie, liefde en de nasleep van de Holocaust heeft miljoenen lezers weten te ontroeren en heeft Blum op de kaart gezet als een auteur die niet bang is om moeilijke onderwerpen aan te snijden.

Een van de meest opvallende aspecten van Blum’s werk is haar vermogen om historische gebeurtenissen te verweven met persoonlijke verhalen. Door haar grondige onderzoek en empathische benadering slaagt ze erin om het verleden tot leven te brengen op een manier die zowel leerzaam als meeslepend is. Haar boeken bieden niet alleen entertainment, maar ook inzicht in de menselijke ervaring en de kracht van veerkracht.

Als bibliotheek zijn we trots om het werk van Jenna Blum te kunnen presenteren aan onze leden. 

Bibliotheek De Wardborg.

Activiteiten agenda

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Het contact fomulier is met succes verzonden.