Klaske Bakker Landleven

Deel dit bericht op social media

Facebook
X
Pinterest

Afgelopen woensdag 10 april vertelden Esther van Middendorp en Klaske Bakker trots over hun werkzaamheden voor het tijdschrift Landleven. Zij gaven ons een kijkje in de “keuken” van het tijdschrift. Hoe gaat het maken van een editie in zijn werk? Wie bepaalt het thema, de kleurstelling de recepten? Daarna kregen we een kijkje in de eigen keuken van Klaske! Gewoon een doorsnee keuken, zoals wij die thuis ook hebben. Het motto luidt: onze lezers moeten in hun eigen keuken de recepten ook kunnen maken.

Het tweede deel van de avond ging Klaske dieper in op het wecken van voedingsmiddelen. Het was voor zowel beginners als gevorderden goed te volgen. Er werden heel wat vragen gesteld en ervaringen uitgewisseld! Een geslaagde avond.

Activiteiten agenda

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Het contact fomulier is met succes verzonden.