Logo de Wardborg

Muziek op Schoot

Deel dit bericht op socialmedia

Facebook
X
Pinterest

Muziek op schoot is voor kinderen van 0 tot 4 jaar, die samen met papa, mama, opa, oma of de oppas willen zingen, versjes leren, klankspelletjes spelen, eenvoudige instrumentjes bespelen en bewegen op muziek. Welke dreumes of peuter vindt dat nou niet leuk?

De cursus Muziek op Schoot in Garderen is gestart op woensdag 6 september en bestaat uit 10 lessen voor 93 euro. Docent is Eline Martinus.

De lessen vinden plaats in de ochtend. De exacte tijden zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de verdeling van leeftijden. Je hoort na inschrijving in welke groep jullie zijn ingedeeld.

Wat is Muziek op Schoot?

Bij het horen van de naam ‘Muziek op Schoot’ denken ouders weleens dat de kindjes tijdens de les bij een volwassene op schoot zitten, maar dat is zeker niet het geval! Een Muziek op Schoot les is juist bedoeld om kinderen heerlijk te laten bewegen en actief met muziek bezig te laten zijn. Gedurende de lessen beleven de kleintjes samen met hun ouder of begeleider muzikale avonturen. We zingen bekende en nieuwe liedjes die passen bij de ontwikkeling en beleving van het kind.

MUZIEK MAAKT SLIM.

Wetenschappelijke onderzoeken hebben bewezen dat samen muziek maken een belangrijke invloed heeft op zowel de intelligentie als de sociale vaardigheden van kinderen. Ook de motorische, zintuiglijke, emotionele en muzikale ontwikkeling worden gestimuleerd.

DOE JE OOK MEE?

Schrijf je hieronder in voor Muziek op Schoot. Er wordt dan contact met je opgenomen.

https://www.muziekschoolbarneveld.nl/garderen/

Activiteiten agenda

Bedankt voor je inschrijving

Het contact fomulier is met succes verzonden.