de Wardborg logo wit

Nieuwe gastvrouw bibliotheek

Deel dit bericht op social media

Facebook
X
Pinterest

Voorstellen nieuwe gastvrouw
Hoi, mijn naam is Anniek Schuur en ik ben vrijwilliger bij de bibliotheek van de Wardborg. Ik woon in Speuld maar ben met regelmaat in Garderen te vinden, o.a. doordat ik werk voor de Bilderberg hotels in het dorp. Ik ben nu ongeveer een jaar vrijwilliger bij de bibliotheek en doe dit met veel plezier. Er is altijd wat te doen in de bibliotheek. Van het opruimen van geleende boeken tot het helpen van gasten die langs komen. Zelf lees ik ook graag en kijk ik geregeld even of er nog iets leuks tussen staat om te lezen. Een keer in de maand kun je mij tegen komen in de Wardborg op de dinsdagavond. Ik ben nog op zoek naar een medevrijwilliger voor deze avond. Lijkt je dat wat? Neem dan even contact op met Sandra Mouw. Je kunt altijd een keer mee kijken met mij of het wat voor je is.

Inmiddels hebben we een nieuwe gastvrouw gevonden!

anniek
anniek

Activiteiten agenda

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Het contact fomulier is met succes verzonden.