de Wardborg logo wit

TRYO Cabaret optreden 5 april

Deel dit bericht op social media

Facebook
X
Pinterest


Vrijdagavond werden de gasten van De Wardborg verrast met een wel heel bijzonder evenement: een try-out van 4 totaal verschillende cabaretiers die de zaal vermaakten, publiek intensief betrokken en vooral veelvuldig deed schaterlachen.
De avond werd afgetrapt door de host én tevens cabaretier: Tim Montfrooy (finalist van de Cameretten 2015). Tom bouwde bruggetjes tussen de optredens door, en gaf een inkijk in zijn “zeer gelukkige” leven met zijn vriendin en een dochter in de puberleeftijd. Tom is in het dagelijks leven KPN monteur en beschikt over, naar eigen zeggen, fantastisch WiFi in huis, waardoor hij populair is bij zijn dochter en haar vrienden. Dat leidt tot hilarische en zeer herkenbare verhalen. Hij liet bovendien merken een uitstekend stand-up comedian te zijn door zijn diverse spontane interacties tussen de optredens door met het verraste publiek.
Daarna volgde Selma Visscher (genomineerd voor de Willem Wilminkprijs, tweede op het Amsterdams Kleinkunst festival). Selma is een aanstormend theatermaakster en won de juryprijs van het Studenten Cabaret Festival in 2016. Haar frêle, kwetsbare voorkomen doet niet vermoeden dat er verrassende, ontroerende en soms brutale teksten uit kunnen voortkomen. Haar optreden getuigde bovendien van een grote liefde voor taal. Een heel bijzonder, slim uitgedacht en zeker ook komisch optreden waar het publiek zichtbaar van genoot.
Toen kwam, als complete tegenhanger, Arjan Kleton, opgegroeid in Scherpenzeel en ook wel de grappigste barman van Nederland genoemd. Hij was winnaar van de Talent Award op het Internationaal Comedy Festival Rotterdam 2015. Hij was tevens finalist van het Utrechts en ook het Leeuwarder cabaret festival. Hij vertelde hilarisch over zijn ervaringen in de horeca en probeerde diverse grappen uit voor zijn nieuwe voorstelling: Lomp. Arjan vertelde aan de lopende band de leukste verhalen over de gekste taferelen en had daardoor de lachers continu op zijn hand.
Als uitsmijter volgde Ramon Chartrer (zanger, liedjesschrijver en cabaretier). Hilarisch was zijn uitleg over zijn achternaam Chartrer (Frans voor castreren) en waarom Napoleon deze achternaam aan zijn voorouders had gegeven. In 2019 won hij de jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaretfestival en stond in 2020 in de finale van het Amsterdams Kleinkunstfestival. Hij kon het publiek niet alleen tot tranen toe te vermaken over zijn huidige leven en relaties, maar wist ook grote herkenbare gevoelens en sentimenten te vertalen in mooie komische liedjes waarbij hij met zijn uitstekende zangstem zichzelf op de pas gestemde en naar zijn eigen zeggen uitstekende piano van Muziekschool Barneveld begeleidde.
Al met al een meer dan avondvullend programma voor een groot enthousiast publiek uit Garderen en omstreken in de gezellige Wardborg, waar tot in de late uurtjes nageborreld werd.

Activiteiten agenda

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Het contact fomulier is met succes verzonden.