de Wardborg logo wit

Vrijwilligersavond

Deel dit bericht op social media

Facebook
X
Pinterest

Gezellige Vrijwilligersavond bij De Wardborg in Garderen

Op woensdag 30 augustus vond de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats in De Wardborg. De vrijwilligers werden in het zonnetje gezet voor hun toegewijde, enthousiaste inzet het afgelopen jaar.

De avond begon met een muzikale ontvangst: koffie/thee met iets lekkers begeleid door livemuziek van Klaas Beens. Vervolgens stelden de nieuwe bestuursleden zich voor en werd de gloednieuwe website gepresenteerd. Daarna was het tijd voor een wijnproeverij, perfect verzorgd door Tara van wijnwinkel ‘Vino Voorthuizen’. Tussen de verfijnde wijnen en bijpassende hapjes door, werd gezellig bijgepraat en werden ideeën uitgewisseld voor nieuwe activiteiten. De vrijwilligersavond benadrukt het belang van verbinding en vrijwilligerswerk voor het bruisend houden van ons dorpshuis.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers om ons te helpen bij alle activiteiten die wij organiseren. Je kunt hierbij denken aan het helpen bij de boekenuitleen van onze bibliotheek, achter de bar staan tijdens activiteiten, ondersteuning bieden op communicatiegebied, etc. Maar ook als je activiteiten mist en zelf de organisatie op je wil nemen in samenwerking met andere vrijwilligers horen wij dat graag! Vul het contactformulier in op onze website www.dewardborg.nl en we nemen contact met je op.

Activiteiten agenda

Inschrijven nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Het contact fomulier is met succes verzonden.